Karl XI:s Väg 43

Karl XI:s Väg 43

Slutpris

2 100 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s Väg 43


Slutpris
2 100 000 kr

Centrum— Halmstad

Underbar 30-talare på Karl XI:s väg 43

Med massor av charm och ett ypperligt centralt läge kan vi nu presentera denna otroligt mysiga två och en halva om 61 kvm på Karl XI:s väg 43. Här bor man med stadens stora utbud av affärer, restauranger och caféer runt hörnet. Livet i denna lägenhet på Karl XI:s väg 43 är bedårande och kommer vara härligt många år framöver då nuvarande ägare renoverat och skapat en boendemiljö med det där lilla extra som vi bara älskar. Vad sägs om modernt kök och badrum tillsammans med tidstypiska detaljer såsom öppen spis, smyckade innerdörrar, skjutdörrar, stavparkettgolv i fiskbensmönster, gedigna listverk och stora spröjsade fönsterpartier. En oslagbar kombination i våra ögon!

Därtill har vi en mysig balkong i perfekt väderstreck med eftermiddags- och kvällssol. Samt goda förvaringsutrymmen. Föreningen är välskött och har en låg nettoskuldsättning vilket borgar för ett tryggt boende i många år framöver.

Söker ni en central tvårummare så blir det inte mycket bättre än såhär!

Varmt välkommen.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 707 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.