Nyckelvägen 1c / Sofieberg / Halmstad

Markplanslägenhet med fin uteplats och en ljus interiör!

Slutpris
1 435 000 kr
Boarea
48,3 kvm
Avgift
3 840 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nyckelvägen såldes av oss 2018-11-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nyckelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna hemtrevliga hörnlägenhet i markplan belägen uppe på Sofieberg i Brf Mandelblomman. Interiören är ljus och erbjuder en rogivande boendemiljö med utgång till egen uteplats i soligt västerläge. Uteplatsen omgärdas av insynsskyddande häck och gräsmatta som upplevs som ens "egna". Lägenheten är fördelad över fräscht badrum, rymligt sovrum med klädkammare, kök och vardagsrum i samspel samt en separat tvättavdelning, vilket vi tycker är mycket praktiskt. På Sofieberg bor man med närhet till rogivande natur och grönområden, bra kommunikationer till city, nära till skolor mm. Ett smått idylliskt område där lugnet råder.

Till lägenheten ingår det även en parkeringsplats och ett förråd på innergården.

Helt enkelt en toppenfin lägenhet i markplan med lite "huskänsla" med tanke på uteplats, trädgård och egen parkeringsplats precis intill.

Varmt välkomna :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration