Östervägen 8

Östervägen 8

Slutpris

3 250 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Östervägen 8


Slutpris
3 250 000 kr

Snöstorp— Halmstad

Välbyggd tegelvilla från 1964 på lugnt läge

Plötsligt står det där, huset som väntar på just dig. Med klassisk tegelfasad i rött är intrycket välbyggt och gediget. Detta är ett välbyggt hus om 128 + 82 kvm med en och samma ägare sedan byggnation 1964. Huset ligger på en hörntomt längst in på återvändsgata, med stor gräsmatta. Perfekt för hopp och lek, studsmattan har en given plats i hörnet och fotbollsmålen får lätt plats på den stora gräsmattan. Entréplan är praktiskt planerat med kök, vardagsrum och matsal, ett sovrum samt helkaklat badrum. Här ser vi fina möjligheter att få en öppenhet mellan kök och vardagsrum - nya idéer ligger i händerna på nästa ägare! En trappa upp ytterligare två sovrum plus badrum. Därtill en källare med allt det praktiska, stor tvättstuga, flertalet förråd, verkstad samt matkällare. Vi giller även uterummet som ger en lugn avkopplande miljö samt garaget som är ihopbyggt med huset och ger gott om plats för bil, motorcykel, cyklar mm. För en växande familj är detta en mycket bra bas att bygga vidare på!

Snöstorp har ett ypperligt läge med närhet till det mesta, barnomsorg, skola, fritidsaktiviteter, köpcentrum mm. så det är lätt att förstå varför familjen trivts genom årens lopp.

Nu är det dags för en ny familj att ta över här på Östervägen 8 , varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
128/82 kvm
Driftkostnad
30 439 kr/år
Tomtarea
1 131 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Östervägen såldes av oss 2022-06-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.