Pastellgränd 15

Pastellgränd 15

Slutpris

4 400 000 kr


Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Pastellgränd 15


Slutpris
4 400 000 kr

Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Arkitektritad och lösvirkesbyggd 70-talsvilla med guldkant!

Detta är 70-talet när det var som bäst. En välbyggd lösvirkesvilla från 1973 ritad av den välkända arkitekten Thorsten Davidson som bevarats väl och älskats av samma ägare sedan det byggdes. Materialnivån håller en genomgående hög klass, här finns en härlig rymd, stor murad öppen spis och marmorgolv. Huset känns inbjudande, spännande och andas lyx. Huset är i fint bruksskick med löpande renoveringar genom åren. Säkert vill man kanske sätta sin egen prägel på det ena eller andra men man kan lugnt flytta in och fundera på som passar just dig och din familj bäst.

Villans boyta är 176 kvm där utropstecknet är stora sociala ytor samt ett övre plan dedikerat för familjen med tre sovrum, allrum och ett stort badrum. Biyta om 130 kvm erbjuder källare, inglasat uterum samt garage. Vi gillar planlösningen som fokuserar på att rymma den stora familjen och gäster via de stora öppna ljusa ytorna och där det stora inglasade uterummet är ett guldkorna som nyttjas till långt inpå hösten.

Nuvarande ägare har haft en mycket gynnsam boendekostnad då det finns två lägenheter i källarplan som hyrts ut både till studenter och sommargäster. Vill man inte hyra ut så är det ett utmärkt tillfälle som generationsboende eller så kan tonåringarna flytta hemifrån på prov med egen utgång och kanske självbestämmande när det gäller städning och tider. Möjligheterna är stora och med tanke på rådande marknadsläge med ränta och inflation så är det en spännande möjlighet att kunna påverka sig inkomst genom uthyrning.

Läget är kanon på en lugn återvändsgata i familjevänliga kvarter. Baksida/trädgård ligger i rakt västerläge vilket innebär solchans från lunch fram till solnedgång, helt optimalt med andra ord!

Välkommen att boka tid för visning - Tommy Karlsson - 0733 38 68 05


Boarea/biarea
176/130 kvm
Driftkostnad
45 354 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Pastellgränd såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Pastellgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.