Ramgränd 20

Ramgränd 20

Slutpris

7 250 000 kr


Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Ramgränd 20


Slutpris
7 250 000 kr

Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Renoverad villa med gästlägenhet och ett exklusivt läge!

Längst in på återvändsgata med en privat hörntomt ligger denna rymliga och högst trivsamma villa om 218 + 40 kvm! Detta är något alldeles extra och redan vi uppfarten med en stor dubbelcarport får man känslan av lite extra lyx. Därtill har man valt att inreda delar av garaget till en separat lägenhet om ca 43,5 kvm, som kan inbringa en extra intäkt, nyttjas av tonåringen, rymma plats åt verksamhet eller fungera som generationsboende. Spännande möjligheter helt enkelt.

Invändigt väntar en renoverad boendemiljö med lyxigt badrum från 2017 och ett ursnyggt kök från 2013 som har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. De sociala ytorna är väl tilltagna och här finns även en läcker braskamin. Från vardagsrummet nås ett stort härligt uterum om ca 40 km via ett skjutbart Hajomparti. Entréplan har även två sovrum och tvättstuga. På övre plan samsas två sovrum, allrum och toalett. En perfekt avdelning för barnen!

Vi anser läget vara mycket bra då villan ligger längst in på hörntomt angränsande mot grönytor och lekplats. Närmsta fotbollsplan ligger ett stenkast bort och det är smidigt för barnen att ge sig ut och leka.

Vi ser detta som ett ypperligt tillfälle att förvärva en attraktiv villa som kan tillfredsställa många behov och önskemål.

Välkomna till Ramgränd 20.


Boarea/biarea
ca 218/40 kvm
Driftkostnad
41 891 kr/år
Tomtarea
797 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ramgränd såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ramgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.