Rosentorpsvägen 8

Rosentorpsvägen 8

Slutpris

3 500 000 kr


Furet— Halmstad

Rosentorpsvägen 8


Slutpris
3 500 000 kr

Furet— Halmstad

30-talsvilla med spännande möjligheter på Furet

Rosentorpsvägen 8 är en gedigen tvåfamiljsvilla från 1939 med stor potential där huset kan disponeras på många sätt beroende på familjens storlek och behov. Ursprungligen är detta en tvåfamiljsvilla med två trerumslägenheter om ca 72,5 kvm vardera, men går även att disponera som en enfamiljsvilla likt nuvarande ägare sedan 1955. Tanken om att bo i en lägenhet och hyra ut den andra kittlar med tanke på den fina ekonomin det skulle innebära. Möjligheterna är många och vi ser helt enkelt mycket fina möjligheter att renovera efter tycke och smak för att möta dagens krav på komfort och funktion men samtidigt behålla karaktären från husets ursprung. På entréplan har vi 2,6 m i takhöjd, på övre plan 2,5 m och i källaren 2,1 m. Huset har en fin tagelfasad, ett äldre tegeltak och de flesta fönster är 3-glas isolerfönster. Huset värms upp via fjärrvärme vilket är positivt i dessa tider då elen är dyr. Här finns vackra detaljer såsom stavparkettgolv i fiskbensmönster!

Som det anstår ett äldre hus finns också en sval källare med tvättstuga och fler förvaringsmöjligheter än du vågar hoppas på, vi lovar! Den välvårdade trädgården har familjen skött exemplariskt genom alla år och är precis lagom stor för att kunna erbjuda både fruktträd, blommande buskar, förvaring, matplats och självklart lek. Läget, läget och läget. Väderstrecket pekar åt sydväst vilket innebär att baksida och trädgård badar i ljus från morgon till kväll. Det ultimata väderstrecket!

På Furet bor man med ett bekvämt cykelavstånd till city och i närheten finns både barnomsorg och skolor samt närbutik etc vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
145/100 kvm
Driftkostnad
31 938 kr/år
Tomtarea
796.6 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Rosentorpsvägen såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Rosentorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.