Snöstorpsvägen 10 D / Centralt Öster / Halmstad

Markplan med inglasad altan!

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 061 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snöstorpsvägen såldes av oss 2016-10-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lugnt område bara ett stenkast bort ifrån stadens alla fördelar hittar vi denna 105 kvm stora 4-rummare i markplan med inglasad altan. Uteplats och altan ligger skyddat mot en lugn innergård, bortom trafik och allmänhet. Modernt renoverat badrum från 2010 med klinkers och kakel, men i övrigt en något daterad interiör om än mycket välvårdad! En av Halmstads mest välskötta bostadsrättsföreningar med en mycket god ekonomi och lyxiga gemensamhetsanläggningar i form av bland annat relaxavdelning med bastu, gym och vilorum. Dessutom ett stort garage i källarplan och en mycket fin tvättstuga (plats finns för tvättmaskin i badrummet).

Varmt välkomna på visning!

/ Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration