Stenvinkelsgatan 9

Stenvinkelsgatan 9

Slutpris

2 700 000 kr


Centrum— Halmstad

Stenvinkelsgatan 9


Slutpris
2 700 000 kr

Centrum— Halmstad

Makalöst fin takvåning med massor av charm

Fantastisk takvåning som renoverats och idag uppvisar en högst charmig boendemiljö med modern stilfull inredning i kök och badrum. Våningen mäter 99 kvm och fördelar sig över 4 rum och kök varav 3 sovrum.

Lägenheten är belägen högst upp på tredje våningen och bjuder således på charmiga snedtak, fönster i takkupor samt en fin utsikt mot föreningens innergård. Atmosfären är mysig och alla de rätta detaljerna är på plats. Vi hänförs av det ytterst smakfulla köket i grått som är helt nytt ifrån 2021. Vardagsrummet är stort och rymmer plats åt både TV-hörna och matplats. Vidare har lägenheten tre bra sovrum med tillhörande garderober samt både badrum och gäst-toalett. Med tanke på läget högst upp i huset så störs man, trots det centrala läget, minimalt från ljud och insyn. Lägenheten har dessutom helt nya golv (1-stavs mattlackade parkettgolv), nya innerdörrar och alla väggar är precis nymålade (av fackman). Så här är det bara att flytta rakt in och njuta!

Lägenheten ligger granne med Gunillaparken med en härlig lekplats och fina grönytor. Föreningen har dessutom en pittoresk innergård där det erbjuds möjlighet till avkoppling och grillning mm.

Varmt välkomna till Stenvinkelsgatan 9!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 605 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Stenvinkelsgatan såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stenvinkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.