Tiarp Kvarnabäcken 270

Tiarp Kvarnabäcken 270

Slutpris

6 950 000 kr


Tiarp— Halmstad

Tiarp Kvarnabäcken 270


Slutpris
6 950 000 kr

Tiarp— Halmstad

Idyll med magisk boendemiljö i Tiarp

Välkommen till landet med hänförande vyer över det öppna landskapet i Tiarp endast 10 minuter från stan! Här har vi ett hus med allt man kan önska och med naturen som närmsta granne - man tar sitt morgonkaffe på trappan och njuter av stillheten, lugnet och de grönskande omgivningarna, helt magiskt!
Vi hänförs redan i entrén av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som andas ljus och rymd - i blickfånget har vi kaminen som skapar en härlig känsla och som sprider mysfaktor i hela huset.
Köket från Kvik är snyggt, modernt och är utrustat med ALLT man kan tänka sig, tjusig stenskiva, moderna vitvaror och inte minst en vinkyl som skapar den där lyxiga känslan! Gott om både tillredningsytor och förvaring och via köksön har man kontakt med vardagsrummet och matplatsen. Tänk också vilken dröm att kunna stå och laga mat med härliga vyer över dalens böljande landskap och även kunna blicka ut över baksidans skogsparti, högst njutbart!
Huset har hela fyra sovrum så här får även den större familjen plats och det finns även två toppenfräscha badrum med ljus och modern inredning- det ena har både dusch och ett supersnyggt designbadkar!
Allt är verkligen genomtänkt gällande planlösning, materialval och inredning - här är det sannerligen gott att leva!

Vi vill även slå ett extra slag för utomhusmiljön på Kvarnbäcken 270 med sin snygga stenmur som ramar in och ger ett härligt intryck. Det friliggande växthuset/orangeriet skapar ännu mer sociala ytor och här njuter man i princip året runt med hjälp av braskaminen.
Altanen är helt insynsskyddad och gränsar mot skogen och härifrån nås även den separata gäststugan, perfekt när man har familj eller vänner på besök.
Lättskött trädgård och ett vidbyggt garage med gott om förvaringsutrymmen.

Tiarp har ett lantligt läge med närhet till det mesta -Ringenäs med strand och golfbana 6 km - Flygstaden med sitt stora affärsutbud 6 km och Halmstad Sjukhus 8 km.
Skolbussen stannar precis utanför huset, bättre kan man inte ha det som barnfamilj och dessutom skogen inpå knuten och grönområden så långt ögat når.

Vill du ha ett supersnyggt boende med magiska omgivningar så är detta helt rätt - boka visning nu med Henrik!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
38 432 kr/år
Tomtarea
1 269 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Tiarp Kvarnabäcken såldes av oss 2021-09-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tiarp Kvarnabäcken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.