Föreningsvägen 7

Föreningsvägen 7

Slutpris

4 500 000 kr


Harplinge— Halmstad

Föreningsvägen 7


Slutpris
4 500 000 kr

Harplinge— Halmstad

Drömlik 30-talscharm - Kärlek vid första ögonkastet!

Som barnfamilj bör man drömma med både hjärtat och hjärnan. Hitta ett hus som passar familjelivet är inte lätt och att hitta ett hus som passar hela livet är kanske svårast av allt. Men här på Föreningsvägen 7 i Harplinge kan drömmarna slå in - för detta är verkligen ett hus som man lätt blir förälskad i!

Villan byggdes 1936 och har genom årens lopp renoverats, förfinats och uppvisar idag en drömlik boendemiljö. Intrycken präglas av vitsåpade trägolv, vackra tapeter och tidstypiska listverk. I kombination med moderna inslag som isolerglasfönster, vattenburet uppvärmningssystem via luft/vatten-värmepump, nytt modernt badrum och ett måttbeställt kök ifrån snickerfabrik. Det bästa från två världar, charmigt så det förslår men med modern komfort.

Om huset är drömlikt så är tomten som hämtad från sagornas värld. En grönskande hörntomt med ett fritt läge. Här stoltserar en stor blodbok, äppelträd, odlingsland, växthus mm och allt inramat av en vacker oxelhäck. För barnen finns en mysig koja i ett av träden. Tänk er att duka upp med saft och bulle en härlig sommardag med kvittrande fågelsång och silande solstrålar genom bladverken. Wow!

Villans entréplan ägnas åt det gemensamma och sociala med tre vackra rum som man kan använda till vad som passar just din familj bäst. Köket domineras av en stor köksö med massiv granitskiva och stora skjutbara fönsterpartier leder ut till ett stort inglasat uterum som löper längs med husets västra långsidan. Ägarna har lyckats vårda den äldre charmen där trägolvet bör få lite extra uppmärksamhet. Slipat, lutat, vitpigmenterat och såpat. Tillsammans med ägarnas säkra stil och sinne för detaljer så blir resultatet helt enkelt oemotståndligt - det är bara att kika på bilderna så förstår man vad vi menar. Den skyhöga charmfaktorn fortsätter en trappa upp där man har en privat sfär med fyra sovrum och ett läckert renoverat badrum från 2020 med två duschar.

Harplinge är ett barnvänligt samhälle i lantliga omgivningar med närhet till förskola, skola och flertalet fritidsaktiviteter. Cykelavstånd till salta bad i Haverdal och lördagsfrallorna köper man på populära Börjes som ligger runt hörnet!

Kom och upplev charmiga Föreningsvägen 7 på plats, vi lovar att du kommer inte bli besviken! Med vänliga hälsningar Tommy Karlsson, 0733 38 68 05


Boarea/biarea
150/142 kvm
Driftkostnad
51 706 kr/år
Tomtarea
1 118 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-04-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Föreningsvägen såldes av oss 2023-04-06. Se alla våra försäljningar i Harplinge samt även på Föreningsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.