Klövervägen 6

Klövervägen 6

Slutpris

2 050 000 kr


Hyltebruk - Staffansbo— Hyltebruk— Hylte

Klövervägen 6


Slutpris
2 050 000 kr

Hyltebruk - Staffansbo— Hyltebruk— Hylte

Skyhög trivselfaktor på Klövervägen!

Nu har vi den stora glädjen att kunna presentera detta attraktiva hus på högt läge i lugna kvarter! Den mycket prydliga souterrängsvillan om 143+30 kvm bjuder på generösa sociala ytor på entréplanet där det stora vardagsrummet dominerar med grymt ljusinsläpp och magisk vy över trädgården på baksidan. Vidare ett funktionellt fräscht kök med öppenhet mot matplatsen samt ett gäst-WC. En trappa ner finner vi tre sovrum(möjlighet till 4 st), allrum, stort badrum, tvättstuga samt förrådsutrymmen - ett privat våningsplan som rymmer det mesta och där alla får plats. Vi vill gärna slå ett extra slag för det superfina badrummet som totalrenoverades 2020 med stora kakelplattor, badkar, dusch med läckra duschväggar samt bastu, riktig vardagslyx med andra ord! Villan värms upp av Bergvärme.

Utomhusmiljön gör ingen besviken-här dricker man morgonkaffet på framsidan i solen och njuter av en skyddad baksida med pergola och stor altan där solen fortsätter att lysa under resten av dagen fram till solnedgången!
Barnen leker fritt på den stora gräsmattan och i närheten finns det både barnomsorg och skola - helt optimalt för barnfamiljer.

Vill du också hitta hem till denna högst familjevänliga villa med en härlig atmosfär? Välkommen på visning med Emil!


Boarea/biarea
143/30 kvm
Driftkostnad
31 602 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Klövervägen såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Klövervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.