Kaprifolvägen 44

Kaprifolvägen 44

Slutpris

4 600 000 kr


Hammerö— Kungsbacka

Kaprifolvägen 44


Slutpris
4 600 000 kr

Hammerö— Kungsbacka

GAVELRADHUS I TVÅ PLAN MED 4 SOVRUM, STOR HÖRNTOMT OCH UNDERBAR ALTAN I SOLIGT LÄGE

Välkommen till Kaprifolvägen i centrala Kungsbacka, där detta trevliga gavelradhus i två plan erbjuder en möjlighet till ett trivsamt boende. På entréplan möts du av en välkomnande hall med fint ljusinsläpp. Här ligger en praktisk laminat klinker på golvet och det finns gott om plats att hänga av sig. Det hemtrevliga köket med en matplats vid fönstret är perfekt för mysiga familjemiddagar eller middagar med vänner. Det rymliga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket ger utrymme för både soffgrupp och matsalsbord, och altandörrarna leder ut till en underbar altan i söderläge. Här finns ett skärmtak och skjutdörrar som skyddar även regniga dagar. På altanen kan du avnjuta soliga dagar och kvällar samtidigt som du har en gräsmatta på tre sidor av huset, tack vare det fördelaktiga gavelläget.

På entréplanet finner du även en praktisk tvättstuga, gäst-wc och en generös klädkammare. En trappa upp väntar fyra sovrum samt ett badrum med dusch och toalett. Även här finns gott om förvaring i en klädkammare samt i skjutgarderober med spegeldörrar.

Gavelläget ger inte bara en ökad känsla av rymd, utan möjliggör även en härlig trädgård med utrymme för odling och lek.

Boendet på Kaprifolvägen är inte bara trivsamt utan också praktiskt med närhet till skolor, förskolor, affärer och andra bekvämligheter. Att bo centralt i Kungsbacka innebär enkel tillgång till allt du behöver, och pendelstationen nås smidigt både med bil och cykel. Du parkerar enkelt i den intilliggande garagelängan.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
48 400 kr/år
Tomtarea
291 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-12

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Kaprifolvägen såldes av oss 2024-06-12. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Kaprifolvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.