Klarinettvägen 157

Klarinettvägen 157


Fors— Kungsbacka

Klarinettvägen 157Fors— Kungsbacka

KEDJEHUS I TVÅ PLAN I POPULÄRA FORS

Välkommen till detta kedjehus med stor potential som sträcker sig över två plan och erbjuder dig en möjlighet att skapa ditt drömhem. Här bor du i ett lugnt område nära naturen och ändå har du alla bekvämligheter på nära avstånd. Trädgården är insynsskyddad och har två altaner – den ena passar perfekt för ditt morgonkaffe, på den andra kan du njuta av eftermiddagssolen. Området är lugnt och barnvänligt med en lekplats i närheten. För parkering erbjuds en bekväm garageplats i länga, i nära anslutning till huset. Under altanen finns även ett rymligt förråd vilket ger extra förvaringsutrymme för dina ägodelar.

På entréplan möts du av två sovrum, som angränsande har gäst-WC med toalett och handfat. På entréplan finns även en mysig gillestuga som passar perfekt som ett tv-rum eller ett eget utrymme för ungdomarna och deras vänner. Här finns även en rymlig tvättstuga med dusch.

En trappa upp öppnar sig ett ljust vardagsrum med utgång till en av de två altanerna och trädgården. Angränsande till vardagsrummet ligger köket med matplats. Här finns goda möjligheter att skapa ett kök efter dina önskemål där familj och vänner kan samlas. På detta våningsplan finns även två sovrum i bra storlek och ett badrum med toalett, badkar och handfat.

Läget är perfekt med närhet till den populära Forsslingan, ett tre kilometer långt upplyst motionsspår, där du kan njuta av härliga promenader eller joggingturer i det natursköna området. För dig som gillar golf finns Forsgårdens golfklubb inom bekvämt avstånd. Dessutom finns flera skolor och förskolor i närheten, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer.

Säljaren är flexibel och kan ge dig möjlighet till snabbt tillträde om du önskar det. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
129/43 kvm
Driftkostnad
46 253 kr/år
Tomtarea
404 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Klarinettvägen såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Klarinettvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad