Mor Eleonoras Väg 13a

Mor Eleonoras Väg 13a


Björkris— Kungsbacka

Mor Eleonoras Väg 13aBjörkris— Kungsbacka

STILSÄKERT PARHUS I TVÅ PLAN MED STOR ALTAN I SÖDERLÄGE I POPULÄRA BJÖRKRIS

Nu har du möjlighet att flytta in i ett av de populära parhusen i Björkris i BRF Botanikern. Runt en mysig innergård ligger de vita parhusen i två plan. Mor Eleonoras väg 13a som du nu har möjlighet att förvärva har ett perfekt läge vid innergården och har en härlig altan i bästa söderläge där du kan njuta av solen nästan hela dagen. Det många tillvalen som gjorts i huset gör att det känns exklusivt och genomtänkt. Altanen löper utmed två sidor av huset med utgång från vardagsrummet. Björkris är ett mycket populärt område med närhet till både förskola, skola, affärer och pendelstation. Från pendelstationen i Hede, dit du promenerar på några minuter, tar pendeltåget dig på mindre än 30 minuter in till centrala Göteborg.

Du välkomnas in i en rymlig hall med grå klinkers på golvet och väggar målade i en sober grön nyans. Här finns en rymlig skjutgarderob som erbjuder gott om förvaring. Köket har en trevlig matplats framför fönstret, där väggarna är målade i samma behagliga kulör som i hallen. I köket finns gott om arbetsyta och förvaring i över- och underskåp. Luckorna är ljusa och ovanför den ljusgrå bänkskivan sitter ett vitt kakel. Utrustning i köket är kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Alla vitvaror är från Electrolux 2018. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffgrupp och för dig som önskar kan man även använda en del av ytan nedanför trappan som ett hemmakontor. Från vardagsrummet har du utgång till altanen som löper kring två sidor av huset. På altanen ryms loungegrupp och matbord med stolar och från altanen har du utsikt över den gemensamma lekplatsen på gården. På entréplan finns ett badrum med badkar, handfat med kommod, wc, handukstork, golvvärme, spotlights samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. I badrummet finns även fönster som ger fint ljusinsläpp och möjlighet till vädring. Under trappan finns ett förråd som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan är det vattenburen golvvärme, på övre plan är det radiatorer med vattenburen värme.

En trappa upp finns tre rymliga sovrum. Det största sovrummet har även en angränsande walk-in closet. Allrummet utanför sovrummen har en fantastisk takhöjd och takfönster och blir därmed ett perfekt rum för hela familjen att umgås i. På övre plan finns bostadens andra badrum, detta med dusch, handfat med kommod, wc och handukstork. Även i detta badrum finns fönster som ger fint ljusinsläpp och möjlighet till vädring.

Sammanfattningsvis, letar du efter ett mycket fint parhus med tre sovrum, två badrum, stor altan i söderläge, generösa sällskapsytor och där man har lagt extra omsorg kring tillval är detta något för dig. Här bor du barnvänligt med närhet till pendelstationen och allt annat som gör vardagen bekväm!

Välkommen på visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
5 584 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna parhus på Mor Eleonoras Väg såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Mor Eleonoras Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad