Östra Storgatan 27 D

Östra Storgatan 27 D

Slutpris

3 725 000 kr


Gårdskulla— Kungsbacka

Östra Storgatan 27 D


Slutpris
3 725 000 kr

Gårdskulla— Kungsbacka

GENOMGÅNGSTREA MED TVÅ BALKONGER, GENERÖS FÖRVARING OCH GÄST-WC

Varmt välkommen till denna ljusa genomgångstrea i Gårdskulla med allt du kan önska dig! Med två härliga balkonger med olika sollägen kan du njuta av solen från morgon till kväll.

Det vita köket är fullt utrustat med vitvaror från Husqvarna och Franke, inklusive kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Här finns verkligen allt du behöver för en bekväm och funktionell vardag. Ett arbetsbord ger extra utrymme när ni är flera som hjälps åt.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljusa ytskikt och genomgående ekparkett som ger en varm och hemtrevlig känsla i hela lägenheten. Dessutom finns generösa förvaringsmöjligheter med en stor klädkammare i anslutning till sovrummen och garderober i båda sovrummen samt hallen. Förutom ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna) finns även gäst-wc som nås från hallen.

Gårdskulla erbjuder en lugn och vacker miljö med ett centralt läge i Kungsbacka nära både grönområden och stadskärnan. En kort promenad tar dig till Kungsbacka centrum där Kungsmässan har allt du behöver under ett och samma tak, medan innerstaden lockar med charmiga restauranger och butiker längs kullerstensgatorna. Det rika kulturlivet i Kungsbacka inkluderar biografer, teatrar och kulturhus, allt inom bekvämt gångavstånd. I närheten finns även Forsgårdens golfbana, elljusspår och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive sport-/simhall och ishall. Havet finns på bekvämt utflyktsavstånd, med många vackra badplatser att utforska. Området är särskilt barnvänligt med flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor inom promenadavstånd. Göteborg nås med buss eller tåg på ungefär 20 minuter. Här kan familjer njuta av en trygg och bekväm livsstil med allt man kan önska sig inom räckhåll.

Detta är kort sagt en fantastisk lägenhet som är lätt att trivas i och ger familjen en smidig vardag. Välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 984 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Östra Storgatan såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Östra Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.