Ringvägen 5 / Landeryd / Hylte

Villa på lugnt och barnvänligt läge

Slutpris
950 000 kr
Boarea/biarea
135/120 kvm
Driftkostnad
32 141 kr/år
Tomtarea
1 395 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på ringvägen såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Landeryd samt även på ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landeryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ringvägen 5 hittar vi denna unika villa på två plan med en enastående trädgård med många soltimmar, ett rymligt garage och utrymmen som erbjuder allt man kan önska.
Vi möts av en stor och moderniserad hall, stort tv-rum med öppen spis ett härligt fönsterparti ut mot trädgården, ett gästrum och en gäst-wc på nedervåningen.
Ovanvåningen är som skapt för att umgås med stort allrum som har en eldstad, utgång till både balkong, trädgård och ett köket som har direkt anslutning till inbyggd altan.
Stort vardagsrum med härligt fönsterparti ut mot trädgården, sovrum och ett väl tilltaget badrum. I detta hus finns utrymme för att ta emot både släkt och vänner.
Landeryds samhälle erbjuder lunchrestaurangen Mammas, tågstation med förbindelse mot både Halmstad och Jönköping, buss in till Hyltebruk, skola och dagis.
Vi önskar er välkomna på visning av Ringvägen 5 i trevliga familjevänliga Landeryd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.