Långarydsvägen 25 / Långaryd / Hylte

Karaktärsfullt hus med lugnt läge

Boarea
114 kvm
Driftkostnad
21 734 kr/år
Tomtarea
4 148 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Långarydsvägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Långaryd samt även på Långarydsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långarydsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett karaktärsfullt och ljust hus i genomgående fint skick. Ett charmigt boende i två plan med vackra plankgolv, tre fina kakelugnar och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har dessutom generösa sällskapsytor och härlig rymd.

Huset består bland annat av ett rymligt och funktionellt kök med plats för matbord och stolar. Här finns ett ljust, hemtrevligt och rymligt vardagsrum med kakelugn och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning samt tre sovrum. Badrummet är funktionellt och praktiskt med toalett, duschkabin, tvättmaskin, handfat och golvvärme.

Huset står på en stor hörntomt med bastustuga och uthus samt en jordkällare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.