Breda Gap 16 / Onsala/Sönnerbergen / Onsala / Kungsbacka

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
45/20 kvm
Driftkostnad
17 180 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2018-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Breda Gap såldes av oss 2018-06-13. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Breda Gap

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Onsala/Sönnerbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt och charmigt boende i underbara Sönnerbergen. På en naturskön tomt finns detta fritids-/permanentboende om 45 kvm med ytterligare sovmöjligheter i en rymlig isolerad friggebod om 15 kvm och i en lillstuga med element samt att det finns ett förråd. Större delen av sommaren tillbringas på den stora altanen som går runt hela huset med plats för grill, flera matgrupper, loungemöbler och solstolar åt olika väderstreck. Du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och hela altanen inbjuder till socialt umgänge och trevliga stunder. Utanför altanen finns en trädgårdstomt om 1011 kvm med gräsmatta, sten, buskar och träd. Härliga gräsytor och altan som löper från runt huset. På baksidan av huset övergår tomten i naturtomt. Husets hjärta är den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Med högt i nock och mycket fönster skapas en rymlig och ljus känsla. Här finns utrymme för både större matbord och en soffgrupp vid braskaminen. Längre in finns sovrum och helkaklat badrum.

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Att leva och bo i Orreviken/Sönnerbergen är något alldeles speciellt. Här har du närheten till både natur, ängar och hav var du än befinner dig vilket är både unikt och avkopplande. Det finns många små badstränder, klippor och badbryggor på promenadavstånd och du kan även ta båten ut till någon av de 20-tal öar i närområdet. Gatan ned leder till en mysig promenadstig till bad och båtplatser. Längs vägen finns en större äng med lekplats och fotbollsplan. Här ordnas ett trevligt midsommarfirande med sång, dans och tävlingar och under sommaren även aktiviteter som fotbollsturnering m.m.

Utbyggnad av kommunalt VA och fiber pågår. För mer information hänvisas till www.sonnerbergenva.se

Ett underbart paradis att trivas i. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.