Jaktstigen 37

Jaktstigen 37

Slutpris

6 000 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Jaktstigen 37


Slutpris
6 000 000 kr

Onsala— Kungsbacka

ENPLANSVILLA MED GÄSTHUS PÅ TOMTEN I POPULÄRA ONSALA MED NÄRHET TILL FÖRSKOLA, SKOLA OCH BAD

Nu har du möjlighet att flytta till detta mycket trevliga enplanshus beläget på Jaktstigen i Onsala, på en lugn återvändsgränd. Här finns fem rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten att ha ett hemmakontor eller gästrum. Huset är i gott skick och bara att flytta in i.

Vardagsrummet är ljust och har skjutdörrar ut till altanen och trädgården. Du når även altanen och trädgården från köket som har matplats framför skjutdörrarna ut till altanen, vilket gör det enkelt att njuta av utomhusmiljön även vid måltider. Från köket har man även utsikt över trädgården och den vackra stenmuren som löper längs altanen och skapar en härligt ombonad känsla.

Badrummet är utrustat med både badkar och dusch och det finns även en gästtoalett i hallen. Här finns också en stor tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. Altanen löper runt tre sidor av huset och ger möjlighet till många härliga utomhusstunder och är ett perfekt ställe att njuta av solen och umgås med familj och vänner. Förutom detta finns det gott om plats för lek och aktiviteter på den plana tomten med möjlighet för studsmatta, gungor och odling. I trädgården finns bl.a. äppleträd, vinbärsbuskar och körsbärsträd.

Huset är utrustat med bergvärme och FTX system vilket bidrar till låga driftkostnader och en väldigt bra ventilation och inomhusmiljö. Som en extra bonus finns ett gästhus på tomten som är ca 40 kvm. Perfekt för gäster, dig som har egen verksamhet eller som en plats för tonåringen att bo på egen hand. Gästhuset skulle även kunna nyttjas för uthyrning. Man har påbörjat indragning av vatten och avlopp i gästhuset.

Området är mycket barnvänligt med närhet till skolor och bussar. Dessutom är det bara några minuters cykeltur till en härlig badplats vid havet vilket även ger fina möjligheter till härliga promenader längs stranden. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem i ett barnvänligt område som passar perfekt för en aktiv familj som söker en lugn och trygg plats att bo på.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
44 734 kr/år
Tomtarea
1 249 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Jaktstigen såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Jaktstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.