Madängsvägen 7A

Madängsvägen 7A


Onsala— Kungsbacka

Madängsvägen 7A



Onsala— Kungsbacka

RYMLIG VILLA MED 5 SOVRUM I POPULÄRA ONSALA MED NÄRHET TILL FÖRSKOLA, SKOLA OCH BAD

Välkommen till denna trevliga villa belägen i eftertraktade Onsala.

Huset är idylliskt beläget i ett lugnt och insynsskyddat område. Tomten är lättskött och erbjuder gott om plats för trädgårdsodlingar, lek och avkoppling och här finns en altan och balkong i soligt läge. Ett isolerat garage med förrådsdel ger utrymme för bil och förvaring. Med närheten till skolor, förskolor och natur är detta ett perfekt läge för den aktiva familjen. Havet ligger inom bekvämt avstånd, vilket gör det lätt att ta promenader eller cykelturer till stranden.

Huset är byggt av Onsalavillan och sträcker sig över två plan och erbjuder en genomtänkt och funktionell planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall med plats för avhängning i en garderob med skjutdörrar, detta bidrar till den organiserade känslan som är genomgående i hela huset. Köket är välutrustat och generöst tilltaget, med en matplats framför ett inbjudande burspråk som bjuder in till ljusa och härliga måltider. Intill köket finner du den praktiska tvättstugan med egen utgång till trädgården – en detalj som gör vardagen smidig och enkel.

På entréplanet finner du även tre bekväma sovrum samt ett rymligt badrum med dusch, toalett och handfat. Vardagsrummet utgör en naturlig samlingspunkt i hemmet, med en vacker kamin som skapar en mysig atmosfär. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet har du åtgång till trädgården på baksidan och även till den generösa altanen som sträcker sig längs framsidan av huset – perfekt för sommarens alla stunder.

En trappa upp välkomnas du av ytterligare två sovrum, som med sin flexibilitet även passar utmärkt som hemmakontor eller gästrum. Här finns även ett härligt allrum med utgång till en solig balkong där du kan njuta av vyer över trädtopparna. De stora fönsterpartierna och takfönstren öppnar upp rummet och släpper in rikligt med naturligt ljus. Ett badrum med dusch, toalett och handfat finns även här, för extra bekvämlighet.

Detta är chansen att förvärva en fantastisk och trevlig villa i en av Onsalas mest attraktiva delar. Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
47 775 kr/år
Tomtarea
1 005 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Madängsvägen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Madängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.