Gråbergsvägen 39

Gråbergsvägen 39

Slutpris

8 300 000 kr


Steninge— Halmstad

Gråbergsvägen 39


Slutpris
8 300 000 kr

Steninge— Halmstad

Imponerande villa med ett ljuvligt läge, havsutsikt och en stor tomt!

Med ett högt och lummigt läge i vackra Steninge finner vi Gråbergsvägen 39 inbäddat i grönska och med en makalös utsikt över havet och horisonten!
Här väntar en ljus och tilltalande boendemiljö med öppna ytor och genomtänkta materialval - en fin mix av svenskt och italienskt.
Större delen av entréplanet domineras av det stora vardagsrummet med sin utsikt över havet, fina utrymmen för både soffgrupp och matplats, samt en murad öppen spis som ger skyhög mysfaktor. Vardagsrummet har två stora Hajompartier som leder ut på ett stort altandäck som löper runt halva huset. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och man har även här direktkontakt med det generösa trädäcket via ett skjutdörrsparti.

En trappa upp möts man av ett våningsplan som badar i ljus och rymd. Här bjuds det på charm och karaktär med öppet i nock, synliga takbjälkar och en helt makalöst vacker utsikt från den läckra balkongen. Nuvarande ägare har valt att ha ett öppet sovrum /allrum och en stor walk-in-closet ihop med ett läcker badrum i italiensk stil med Marazzigranit och bubbelbadkar. Från vardagsrummet når man den tillbyggda balkongen via stora glasdörrar.

Vi vill även slå ett extra slag för den härliga trädgården med en skyddad baksida mot skogen där barnen har gott om plats för lek! Uteplatserna bjuder på flera olika platser att njuta av naturen och omgivningarna. Här får man skogens lugn och havets magi på en och samma gång.

Välkomna till Gråbergsvägen 39!


Boarea
169 kvm
Driftkostnad
36 887 kr/år
Tomtarea
1 789 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-27

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Gråbergsvägen såldes av oss 2021-09-27. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Gråbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.