Åskärrsvägen 35

Åskärrsvägen 35

Slutpris

2 795 000 kr


Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Åskärrsvägen 35


Slutpris
2 795 000 kr

Stråvalla - Kärra— Stråvalla— Varberg

Välkommen till denna inbjudande bostadsrätt i nyskick! Sedan färdigställandet år 2015 har denna bostadsrätt endast haft en ägare och därför håller fortfarande mycket god kvalitet. Här bor du på en yta om 94 kvadratmeter med ett härligt uterum (2018) och en skön altan i bästa söderläge. Här finns även en välskött trädgård som omgärdas av staket och ett extra förråd med plats för diverse trädgårdsredskap.
Här välkomnas du av en inbjudande och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Därefter finns ett öppet, socialt och härligt vardagsrum, två sovrum (finns möjlighet till tre sovrum) och ett fint och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och en trevlig köksö. Huset har två badrum – den ena smakfullt och fräscht med bl.a badkar samt tvättmaskin och torktumlare och det lite mindre badrummet med duschhörna.
Stråvalla - Kärra är ett trivsamt och naturnära område. Här har du Stråvalla havsbad och småbåtshamn inom gångavstånd och påfart E6 norr/söder tio minuter bort. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i den salta havsluften.
Välkomna på visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
3 995 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-06

Mäklarhuset Åsa

Denna lägenhet på Åskärrsvägen såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Åskärrsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.