Långamossevägen 25 / Stråvalla - Kärra / Stråvalla / Varberg

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
39 042 kr/år
Tomtarea
1 092 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Långamossevägen såldes av oss 2019-05-26. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Långamossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla - Kärra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På återvändsgata vid skogsbrynets kant i Stråvalla finns nu möjligheten till ett lugnt boende om 121 kvm i ett plan. Boytan är välplanerad med kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum, tvättstuga med groventré samt en gästtoalett. Här njuter man av fågelkvitter från den härliga altanen med utsikt över både natur och trädgård. Härifrån har man promenadavstånd till havet, nära till förskola och bra pendlingsavstånd till både Göteborg , Kungsbacka och Varberg. Bara flytta in och bo!
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.