Ängarna 5 / Tvååker / Varberg

Drömmer du om en egen hästgård? Nu har du chansen!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
35 413 kr/år
Tomtarea
2 ha
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängarna såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Ängarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tvååker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu får du chansen att förverkliga drömmen om att ha hästarna intill huset och lätt kunna ge dig ut på sköna ritter! Gården med en areal på strax över 2 ha har ett lantligt och fint läge med åkrar och ängar runtom. Villan är byggd 2013 och rymmer hela 4 sovrum så här får den stora familjen plats. Dessutom får du vardagsrum, allrum, kök och matplats som har pardörrar att öppna upp ut mot altanen, badrum med både badkar och dubbla duschar. På hela övervåningen ligger ett fint gråmålat plankgolv och härifrån har du utgång till en stor härlig balkong. Stallbyggnaden som stod klar hösten 2014 har två boxar, stor ligghall om ca 60 kvm, sadelkammare/samlingsrum och toalett. Bottenplattan i stallet har bostadsstandard med bl.a. isolering, el, vatten och avlopp vilket möjliggör byggnation av ett par lägenheter för uthyrning istället för stall om man så önskar.
Gården ligger med bara 14 km in till Varbergs centrum, 3 km till Tvååker och ca 3 km ner till havet. Välkommen att njuta av vår vackra halländska natur från hästryggen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tvååker

Tvååker ligger nästan mitt i Halland på Västkusten ca 14 km söder om Varberg och 19 km norr om Falkenberg. Det är den största orten näst centralorten Varberg.

Nöje

Endast 5 km till havet med fantastisk sandstrand med 4-stjärnig camping, flera vandrarhem och bed & breakfast. Här finns bank, Ica supermarket, bensinstation, apotek och vårdcentral. För den hungriga finns här flera matställen samt pizzeria att välja på.

Sport och fritid

Med nära till skog och grönområde är det skönt friluftsliv i Tvååker. Det finns även fotbollsplaner, idrottshall, ridskola och kör man endast 5 km når man havet och sandstränder.

Kommunikation

Med goda busskommunikationer tar du dig lätt in till Varberg centrum på buss 652 eller vidare söderut mot Falkenberg.

Familjeliv

Munkagårdsgymnasiet är en av landets natur- och jordbruksskolor som har flera olika inriktningar och har elever från hela landet. Utbildningarna är många och riktar sig till både gymnasie- och vuxenstuderande. Här finns också grundskola, bibliotek och fritidsgård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.