Gårdsåkersvägen 36A

Gårdsåkersvägen 36A

Slutpris

2 325 000 kr


Tvååker— Varberg

Gårdsåkersvägen 36A


Slutpris
2 325 000 kr

Tvååker— Varberg

Härlig trea med stor ljuvlig altan!

Välkommen till ett härligt boende där du får både markplans- och gavelläge! Denna trea är mycket bra belägen i området med härlig grönska och gräsmatta utanför. En underbar träaltan som med sin storlek ger dig möjlighet att möblera både med matbord och loungedel med soffa. Som gjort för sköna grillkvällar! Entrén har du via egen ingång utifrån där du även har en mindre stensatt altan. Parkeringsplats strax utanför så här behöver du inte bära matkassar och annat särskilt långt.

Inne har vi en trivsam och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket fönster som släpper in ett härligt ljus. Stilrent, helkaklat badrum med skön golvvärme. Två sovrum varav det ena har ingång till ett extra utrymme som idag används som hemmakontor. Praktiskt och smart!

Brf Stenen Södra stod klart 2019 och ligger naturskönt i ytterkant av Tvååker samhälle där du bl.a har skola, förskola, vårdcentral, bageri och matbutik. För dig som pendlar norr eller söderut så tar du dig snabbt och smidigt ut till motorvägspåfarten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 937 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Gårdsåkersvägen såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Gårdsåkersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.