Jällsjö 2 / Jällsjö / Tvååker / Varberg

Lantlig villa med stort garage med högportar och uthus.

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
40 977 kr/år
Totalareal
2 390 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Jällsjö såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Jällsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jällsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig villa med gårdskänsla med lantligt läge strax utanför Tvååker. Mysigt och omhändertaget hus med många rum och en källare med sköna bonusytor. Innergård med stensatt uteplats, och en maffig pizzaugn. Här finns en uthusbyggnad med stor garagedel med 2 högportar samt ytterligare ett husbilsgarage med en högport om hela 3,60 m, dessutom ett loft ovanför halva uthusbyggnaden. Stor trädgård med syrenhäck, växthus, flaggstång, körsbär, bigarråträd och äppelträd. Skolbussen stannar precis utanför och tar barnen till skolan i Sibbarp, Tvååker samt Varberg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.