Ledsgård 2 / Tvååker / Varberg

Drömmer du om gårdskänslan bland öppna landskap bort från stadspulsen?

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea/biarea
135/81 kvm
Driftkostnad
24 091 kr/år
Tomtarea
2 613 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Ledsgård såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Ledsgård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tvååker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du alltid drömt om ett hus i lantlig stil med en mysig innergård, härliga gräsytor och stor ekonomibyggnad med gott om utrymme för din hobby eller perfekt för förvaring? Nu har du chansen!

Ledsgård 2 ligger omringat av ängar och med byggnader som andas riktig lantkänsla. Redan när du rullar in på gårdsplan bjuds du av en härlig, inbjudande känsla och i huset väntar vackra plankgolv och vedspis. Ladugårdsbyggnaden är uppskattad till ca 225 kvm och nyttjas idag som lager och garage för bilar. På tomten står även ett verktygsförråd samt en vedbod. Entréplan är fördelat på kök, vardagsrum, sovrum samt badrum/tvättstuga. På ovanvåning finns två sovrum, en klädkammare och ett allrum.

I Björkäng har du nära till stranden och havet, Tvååker med b.la. restauranger, bageri och dagligvaruhandel. Smidigt avstånd till motorvägen och till Varbergs centrum tar det ca 20 minuter med bil. Det finns busshållplats utmed Tvååkersvägen.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul samt ligger utanför detaljplanerat område.

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tvååker

Tvååker ligger nästan mitt i Halland på Västkusten ca 14 km söder om Varberg och 19 km norr om Falkenberg. Det är den största orten näst centralorten Varberg.

Nöje

Endast 5 km till havet med fantastisk sandstrand med 4-stjärnig camping, flera vandrarhem och bed & breakfast. Här finns bank, Ica supermarket, bensinstation, apotek och vårdcentral. För den hungriga finns här flera matställen samt pizzeria att välja på.

Sport och fritid

Med nära till skog och grönområde är det skönt friluftsliv i Tvååker. Det finns även fotbollsplaner, idrottshall, ridskola och kör man endast 5 km når man havet och sandstränder.

Kommunikation

Med goda busskommunikationer tar du dig lätt in till Varberg centrum på buss 652 eller vidare söderut mot Falkenberg.

Familjeliv

Munkagårdsgymnasiet är en av landets natur- och jordbruksskolor som har flera olika inriktningar och har elever från hela landet. Utbildningarna är många och riktar sig till både gymnasie- och vuxenstuderande. Här finns också grundskola, bibliotek och fritidsgård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.