Gällared Skogsgläntan 313

Gällared Skogsgläntan 313

Slutpris

995 000 kr


Gällared— Ullared— Falkenberg

Gällared Skogsgläntan 313


Slutpris
995 000 kr

Gällared— Ullared— Falkenberg

Villa med naturskönt läge i Gällared!

På en kulle ligger denna villa med stor tomt och en vacker utsikt. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget drömboende på en härlig plats med flera uthus och gott om plats såväl inne som ute!
I entréplan har vi kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. På ovanvåningen finns 2 sovrum och ett stort allrum i vinkel. I källaren finns flera utrymmen så som tvättstuga med diskbänk, även ett utrymme med verktygsbänk med skåp och lådor och ytterligare två rum till förvaring eller annan hobbyverksamhet kanske? Här nere finns även pannrummet med den vedeldade pannan som är ett stort plus för detta huset!

I trädgården samsas gräsmattan med varierande träd i olika storlekar. Det finns bland annat ett gammalt hönshus, vedskjul, garage samt ytterligare en förrådsbyggnad. Gällared ligger endast 10 minuter från Ullared.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
113/65 kvm
Driftkostnad
38 942 kr/år
Tomtarea
3 438 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-09

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Gällared Skogsgläntan såldes av oss 2024-03-09. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på Gällared Skogsgläntan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.