Rörmöstvägen 95

Rörmöstvägen 95

Slutpris

6 550 000 kr


Centrala Vallda— Vallda— Kungsbacka

Rörmöstvägen 95


Slutpris
6 550 000 kr

Centrala Vallda— Vallda— Kungsbacka

UNDERBAR VILLA CENTRALT I VALLDA. HÄR BOR DU LANTLIGT MEN ÄNDÅ NÄRA SKOLA, FÖRSKOLA OCH AFFÄR.

Välkommen till Rörmöstvägen 95. Huset ligger näst intill inbäddat i naturen och en bit från trafiken vilket gör att det är mycket lugnt och tyst. Ett lantligt läge men med gångavstånd till skola årskurs F-6 samt två förskolor och affär. Skolan når barnen längs en gångbana utan att behöva korsa några vägar. Tomten omgärdas av en stenmur och via en grind nås en allmänning med lekplats, fotbollsplan samt en liten backe som används flitigt till pulkaåkning på vintern.
Den stora träaltanen utanför kök och vinterträdgården rymmer både matbord och loungegrupp. Här finns ett växthus och det finns gott om plats för krukor. I anslutning till altanen finns en köksträdgård med utekök och badtunna. Badtunnan är placerad på en insynsskyddad plats utmed planket som skärmar av mot parkeringen och närmaste granne.
Trädgården, som är kuperad och upplevs lite som en park, har massor av vackra planteringar och här finns det många platser att slå sig ner och njuta av grönska och fågelkvitter på. Lek finns det också plats för och i trädgården har studsmattan fått en avskild plats och här hittas också en upphöjd koja med hemlig ingång.

På entréplan välkomnas du in i en rymlig hall med plats för hela familjen. Hallen är så rymlig att man genom en halvvägg skapat en arbetsplats nedanför trappan. Detta utrymme fungerar idag som pysselhörna men passar lika perfekt för ett hemmakontor. Köket är verkligen hjärtat i detta hus, här ryms ett stort matbord där hela familjen och vännerna kan äta middag tillsammans. I den öppna planlösningen till köket finns en vinterträdgård med dörrar ut till altanen. Takfönster gör att hela rummet känns ljust och väldigt hemtrevligt. Här trivs växterna i fönsterkarmarna och du kan slå dig ner efter middagen och njuta av lugnet. Intill köket finns ett kontor/tv-rum som även skulle passa fint som sovrum. Via dubbeldörrar hittas allrummet som rymmer en större soffgrupp framför tv:n. Det vackra badrummet på entréplan är stort och här finns dubbelhandfat, badkar, duschhörna samt toalett. Tvättstugan har egen entré och här finns även gott om plats för förvaring. På övre plan finns fyra sovrum i bra storlek. Här finns även två klädkammare och en toalett med handfat.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
175 kvm
Driftkostnad
53 871 kr/år
Tomtarea
1 147 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-07-20

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Rörmöstvägen såldes av oss 2022-07-20. Se alla våra försäljningar i Vallda samt även på Rörmöstvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.