Robin Ivarsson, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Robin Ivarsson

Ansvarig mäklare

Söder—

Varberg
Söder— VarbergSöder— Varberg

Sköna Söder!


Referensnummer
498 224
Boarea
ca 59 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Varberg

Kontakta Robin för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet
Söder  i varberg

Söder

Söder har alltid varit attraktivt. Nära havet med salta bad, den vackra strandpromenaden runt Varbergs fästning, härliga promenader på Hästhagaberget och gångavstånd till stadens centrum.


01
Fördelar med området
Badstrand Spa Tennis Barnvänligt Hundvänligt Bussar Parker/Grönområden Motionsspår Restauranger Tryggt Cykelbanor

02
Nöje

Med behagligt gångavstånd till stadens centrum är du inte långt ifrån utbudet av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m.
Nära till strandpromenaden och allt som finns där för mysiga promenader eller en trevlig grillkväll på ankaret.


03
Sport och fritid

Vid havet hittar du Strandpromenaden som man kan följa från fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Längs vägen passerar du då naturanläggningar för nakenbad, för såväl damer som herrar. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma spa-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.


04
Kommunikation

Varbergs Centralstation är belägen mitt i staden med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.


05
Familjeliv

Förskolan Travaren ligger på söder. Närmaste grundskola är Påskbergsskolan som är en mysig och omtyckt f-9 skola.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Robin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.