Arboretumgatan 9

Arboretumgatan 9

Slutpris

3 100 000 kr


Varberg

Arboretumgatan 9


Slutpris
3 100 000 kr

Varberg

Fantastisk trea med dubbla balkonger!

Välkommen till en magnifik trea med stilfulla materialval och en härlig planlösning. Här njuter man till fullo i det stora och eleganta köket med sina mörka luckor i snygg kontrast till det ljusa kaklet och bänkskivan. Inbyggda spotlights som ger dig ett stämningsfullt ljus. Härifrån har du dörr ut till den ljuvliga, inglasade balkongen som med sin generösa storlek även ger dig chans att bjuda med gästerna hit ut. Vardagsrummet ligger i mycket trivsam planlösning till köket och skapar tillsammans en härlig social yta. Båda sovrummen har dörr ut till lägenhetens andra balkong vilket ger en lyxig och skön känsla. Helkaklat badrum som går i vitt och grått och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten andas lyx och elegans och bjuder på väl genomtänkta kvadratmeter.

Du bor med ett bra läge där både skolor och förskolor ligger på ett smidigt avstånd. Även nära till Breared där du bl.a hittar Stora Coop, apotek, systembolag, gym, padelhallar, populär skatepark och fina MTB-spår.

Ett läckert hem som ger dig en härlig vardag!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 418 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2022-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.