Birger Svenssons Väg 29a

Birger Svenssons Väg 29a

Slutpris

2 900 000 kr


Centralt/Norrdal— Varberg

Birger Svenssons Väg 29a


Slutpris
2 900 000 kr

Centralt/Norrdal— Varberg

Mycket ljus och modern 4:a med fönster i tre väderstreck!

Mycket ljus och modern 4:a med fönster i tre väderstreck! Öppen planlösning, två toaletter samt två härliga balkonger varav den ena är inglasad. Tack vare lägenhetens alla fönster får man här ett ljusinsläpp utöver det vanliga och dessutom ligger den med soligt gavelläge. I huset finns hiss som går upp till lägenheten på plan tre samt hela vägen ner till källaren där du har ett stort källarförråd och där du smidigt kan hyra garageplats (med laddstation) för 500 kr/mån. Föreningen har en fin gemensam innergård med lekplats, cykelförråd och miljöhus samt en gemensam tvättstuga i källaren. Här bor du med gångavstånd till allt som Varberg erbjuder, både city, mataffär, tågstation, torghandel och till härliga havsbad. Förskolor och skola finns också inom gångavstånd. Varberg expanderar, bland annat med nya stadsdelen Västerport. I och med detta kommer läget på denna bostad bli ännu mer central och attraktiv.
Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
107 kvm
Avgift
6 460 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-18

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Birger Svenssons Väg såldes av oss 2023-04-18. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Birger Svenssons Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.