Kapellgatan 46 / Varberg

Parhus i enplan med hörnläge på tomten. Friliggande garage med automatisk port.

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
106 kvm
Driftkostnad
28 590 kr/år
Totalareal
491 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kapellgatan såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kapellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat och hemtrevligt parhus i 1-plan med 3 sovrum på populära Prästakullen som angränsar till expansiva Träslövs Trädgårdsstad. Passar såväl barnfamiljen som paret med utflygna barn. Friliggande garage med förråd. Trädgården och altanen med markis ligger härligt sydvästligt läge. Det finns även 2 farstukvistar, en vid entrén och en vid den praktiska groventrén intill uppfarten. Här bor du i lugnt bostadsområde med närhet till sjukhuset. Lekplatsen i området blir den naturliga samlingsplatsen för alla barn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Tips & inspiration