Klängrosstigen 16

Klängrosstigen 16

Slutpris

3 900 000 kr


Varberg

Klängrosstigen 16


Slutpris
3 900 000 kr

Varberg

Trevlig familjevilla på populära Karlberg

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga familjevilla med ombonad trädgårdstomt och friliggande garage. Villan uppfördes 1971 och har varit i samma familjs ägo sedan byggnationen. Invändigt fördelar sig ytan på tre bra sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök med matplats, helkaklat badrum, wc, entréhall och tvättstuga. En trappa upp har ägaren delvis låtit inreda vinden och för den som vill finns möjlighet att inreda ytterliggare utrymme. 1996 byggdes ett härligt uterum till som nås från vardagsrummet och som genom skjutdörrar leder vidare ut till den mysiga trädgården.

I närområdet finns en härlig motionsslinga i skogsmiljö, fritidsaktiviteter, lekplatser, skolor och förskolor - kort sagt ett område för hela familjen!


Boarea/biarea
118/20 kvm
Driftkostnad
33 826 kr/år
Tomtarea
598 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Klängrosstigen såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Klängrosstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.