Postiljonvägen 6 / Trönninge / Varberg

Högt och vackert läge med utsikt mot fästningen och dubbelgarage på tomten

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea/biarea
108/122 kvm
Driftkostnad
36 582 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Postiljonvägen såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Postiljonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trönninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt hus från 1939 med högt och vackert läge i Trönninge. Från den stora terrassen längs huset ser du fästningen. På entréplan fördelar sig en rymlig hall, stort kök, vardagsrum med täljstenskamin, 2 sovrum och ett stort helkaklat badrum. På ovanvåningen har du hall, 3 sovrum, toalett och ett litet allrum samt goda förvaringsmöjligheter i sidovindarna. Källaren, som är i souterräng, rymmer hall, rejäl tvättstuga, pannrum samt ett stort rum med källaringång. Den asfalterade uppfarten rymmer flertalet bilar och du har även ett dubbelgarage med egen luft-luftvärmepump och med förvaringsmöjligheter på vinden. I Trönninge, bor du i ett expansivt område med en helt ny F-9 skola med Tresteget-idrottshall intill. Här finns även flera förskolor i närheten samt goda förbindelser in till stan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration