Trädlyckevägen 62 / Trädlyckan / Varberg

Bara att flytta in!

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 606 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-09-21. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett bekvämt och centrumnära boende om två stilrent renoverade rum och kök. Lägenheten har en optimal planlösning och genomgående fina materialval. I den centralt placerade entréhallen och köket ligger ett enhetligt klinkergolv och köket har utrustats med släta köksluckor i björk och en påkostad stenbänkskiva. Här finns gott om bänkyta för bekväm matlagning samt utrymme för matbord. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i en lugn, ljus kulör. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som ger utrymme för avkoppling och blir till ett extrarum stora delar av året. Sovrummet rymmer dubbelsäng och i anslutning har du en walk-in-closet för smart förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Kan det bli bättre?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration