Trädlyckevägen 124 / Trädlyckan / Varberg

Välplanerad 3:a på andra våning!

Boarea
80 kvm
Avgift
4 404 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket välskött & härlig 3:a på andra våning!
Du välkomnas av en rymlig hall med snygga skjutpartier. Vidare har lägenheten två ljusa sovrum och ett stort vardagsrum med parkettgolv, ett välutrustat kök och ett fräscht badrum.
Lägenheterna är kända för sina stora, inglasade balkonger. I området finns sköna grönytor med lekplats och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter för sommarens ljumma kvällar.
I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym samt bastu. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift. Närhet till mataffär och skola samt promenadavstånd till centrum och bad.

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trädlyckan

På Trädlyckan bor du i ett omtyckt område ca 1,5 km från Varbergs centrum. HSB Brf Trädlyckan är känt för sina stora inglasade balkonger.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv.

Sport och fritid

På bekvämt avstånd har du motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till centrum och du tar dig även smidigt runt med cykel. Järnvägsstationen som är placerad mitt i centrum når du snabbt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola. Fina naturområden finns kring området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.