Trädlyckevägen 66 / Trädlyckan / Varberg

Stilsäker 4:a på andra våning

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 204 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilsäkra 4:a på andra våning i populär HSB-förening med ordning och reda. Bostaden har mörka golv och ljusa väggar. Ett rymligt kök, stort vardagsrum, stort badrum och ytterligare 2 sovrum. En separat ingång för det tredje sovrummet (som fn är avdelat) med egen hall och gästtoalett intill. Här finns en stor inglasad balkong i österläge som rymmer flera möbelgrupper och med utsikt över grönområdet. I den inre reparationsfonden finns över 21 400 kr som medföljer och som köparen kan använda för kommande renoveringar av lägenheten. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu. Fina innergårdar med sitt- och grillplatser. Gång och cykelavstånd ner till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trädlyckan

På Trädlyckan bor du i ett omtyckt område ca 1,5 km från Varbergs centrum. HSB Brf Trädlyckan är känt för sina stora inglasade balkonger.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv.

Sport och fritid

På bekvämt avstånd har du motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till centrum och du tar dig även smidigt runt med cykel. Järnvägsstationen som är placerad mitt i centrum når du snabbt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola. Fina naturområden finns kring området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.