Trädlyckevägen 106

Trädlyckevägen 106

Slutpris

2 650 000 kr


Öster— Varberg

Trädlyckevägen 106


Slutpris
2 650 000 kr

Öster— Varberg

Stilsäkert och läckert renoverad trea!

Fantastiskt fin trea på omtyckta Trädlyckan!

Här möts du direkt när du kliver in i hallen av den sköna känslan som säljaren har skapat genom sina mycket stilsäkra val som gjorts vid renoveringen. Vid entrén ligger stora vackra klinkerplattor på golvet som sedan övergår i det smakfulla ekgolvet. Ett mycket trivsamt och välutrustat kök med vit inredning där spishäll och diskho är snyggt infällda i den grå bänkskivan. Det helkaklade badrummet i varma gråa nyanser bjuder på en riktig wow-känsla när man kliver in, här finns självklart även kombinerad tvätt- & torktumlare. Ytterligare har du två sovrum samt den underbara inglasade balkongen som med sin storlek blir en härlig extra yta att njuta på.
Lägenheten är utrustad med Plejd i samtliga takuttag och du kan därmed tända, släcka och dimra alla taklampor via en app.

Trädlyckan med sina härliga grönskande innergårdar har ett ypperligt läge där du snabbt tar dig ner till sta´n och vidare mot havet där du finner många av våra härliga smultronställen som bl.a. Kallbadhuset, mysiga restauranger, Varbergs Fästning, herrarnas och damernas nakenbad.
I närområdet finns Ica NG:s nära, Peder skrivares skola, Coop Håstenshallen m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 503 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-14

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2023-08-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.