Trädlyckevägen 7 / Varberg

Underbar havsutsikt!

Slutpris
3 090 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På omtyckta Atle bor du med ett högt läge, när du dessutom kommer upp på fjärde våning får du en vidunderlig utsikt över stadens takåsar och havet. Förutom sin vackra utsikt bjuder denna trea på en mycket trevlig planlösning med gott om fönster och en ljus och modern interiör. Därtill får du en generös inglasad balkong som ger en härlig yta att inreda till en mysigt plats för sköna stunder med familj och vänner. I föreningen finns bastu, gym, ett stort sällskapsrum samt övernattningslägenhet. Välkommen till en bostad där du kan flytta rakt in och sedan bara njuta av ett hav i ständig förvandling!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.