Träslövsvägen 159B / Träslöv / Varberg

Nytt & snyggt! Bara att flytta in och njuta fullt ut!

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
135/25 kvm
Driftkostnad
13 135 kr/år
Tomtarea
516 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-02
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Träslövsvägen såldes av oss 2017-11-02. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Träslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helt nybyggt kedjehus om ca 135 smakfullt inredda kvadratmeter med magiska trädgårdsmiljöer, uteplatser, garage och förråd med golvvärme samt en vinterbonad friggebod gör att Träslövsvägen 159 B erbjuder dig livskvalitet utöver det vanliga. Helentreprenad av Tofta Snickeri.

Bostaden är stilsäkert byggt och inrett med moderna, påkostade material.

Läget är ett lugnt och trevligt villaområde med närhet till city, sjukhus, skolor och allt man kan tänkas behöva. Träslövsvägen 159B har en inramning av snygga staket och grannarnas grönskande trädgårdar, som ger lä och insynsskydd. På baksidan, i söder- och västerläge, finns en stor altan i vinkel om ca 88 kvm, delvis med stor elektrisk markis för skydd mot sol eller regn. Även läge i nordost för frukostkaffet ute.

Invändigt har bostaden smakfullt inretts. På plan ett och två har ett enhetligt vitlaserat enstavigt ekparkettgolv lagts in. Infällda spottar i taken, stora fönster, även dom med belysning, och en ljus färgskala lyfter fram rymden i rummen.

I markplan finner man en stor välkomnade hall med klinkergolv, snyggt helkaklat badrum och passage vidare till en härligt öppen planlösning i vinkel mellan ett öppet modernt kök och ett luftigt vardagsrum med flödande ljus från de stora fönsterpartierna. Naturlig plats för matbordet mellan kök och vardagsrum där du kan njuta av ljus och vy över trädgården. Flera dörra leder ut i trädgården och till det stora altandäcket.

En trappa upp finns tre sovrum och även här den vackra ekparketten. Dessutom finns här ett helkaklat badrum samt en möblerbar hall och en stor klädkammare.
Från det stora sovrummet når man via vackra dubbeldörrar en stor härlig skyddad balkong som är delvis under tak. Vilket ger inspiration att alternativt använda det stora sovrummet till sällskapsrum eller kanske en ateljé.

Vidare från hallen i markplan finns en tvättstuga och passage ut till garage och förråd, allt med golvvärme. Elektrisk port till garaget och vidare ut från förrådet når man baksidan och den vinterbonade friggeboden.

De två våningsplanen ger funktion och kan passa de flesta oavsett familjekonstellationer och ger enkelt plats för umgänge, vila eller bara mys med de närmaste. Då kan man alltid längta hem, oavsett hur dagen har varit.
Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn