Träslövsvägen 13 / Centrumnära / Varberg

Centrumnära 1-plansvilla med garage och lättskött tomt

Slutpris
7 050 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
30 266 kr/år
Totalareal
660 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Träslövsvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrumnära är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har jag nöjet att bjuda in till visning av denna renoverade och hemtrevliga 1-plansvilla med superbt läge! Bara några minuters promenad ner till Varbergs torg. Perfekt om du vill bo nära allt, i ett mindre hus, med garage och med en lättskött trädgård. Den stora uppfarten stensattes 2013 och här finns plats för flertalet bilar inklusive husbil. En vacker stengång löper även längs huset. Sommartid är trädgården en grön oas och du njuter av röda rosor utanför entréverandan, tulpaner, magnolia och ett äppleträd. Här finns även egen flaggstång för högtidsdagar.

Planlösningen är fint fördelad med kök och vardagsrum i en öppnare del. Det mesta invändigt renoverades 2012. Platsbyggt kök från Himlekök, nytt parkettgolv i vardagsrummet där även en vacker täljstenskamin installerades för att maximera myset och trivselfaktorn. Vidare gjordes ett stilrent helkaklat badrum med dusch och tvättstuga. Det finns 3 sovrum i västra delen av huset samt en klädkammare. En ny frånlufts värmepump sattes in 2017 och driftkostnaden är låg. Huset målades om 2014. Det finns markiser över fönstren i söderläge.

Byggrätten är större och ger dig möjlighet att tex lägga på en våning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.