Valinge Bönarp 41 / Varberg

Frihet och livskvalite i fantastisk natur!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
126/50 kvm
Driftkostnad
18 600 kr/år
Tomtarea
5 173 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Valinge Bönarp såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Valinge Bönarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valinge Bönarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt bland böljande landskap med milsvid utsikt över åkrar och ängar finner du denna fastighet med sitt vackra läge. Tomten är på hela 5 000 kvadratmeter så här finns underbara möjligheter för dig som vill känna odlingsglädjen, kanske ha lite höns strosande och få uppleva den lantliga atmosfären. Här finns även en uthusbyggnad med stora förvaringsytor eller så blir det en perfekt plats för dig som gillar att mecka med bilar och snickra. Huset bjuder på ett mysigt och hemtrevligt kök, vardagsrum, allrum och 4 sovrum. Välkommen att bo och njuta i en avstressande och fridfull miljö med stadens puls på lagom avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.