Kvarnviksvägen 14

Kvarnviksvägen 14


Väröbacka— Varberg

Kvarnviksvägen 14Väröbacka— Varberg

Charmiga detaljer, havsnära och fina möjligheter för dina odlingsdrömmar!

Här bor du endast ca 1 km från havet på en stor lantlig fastighet om 3,41 hektar. Havsutsikten påminner oss ständigt om närheten! Förutom det renoverade bostadshuset som har sitt ursprung från mitten av 1800-talet har du en öppen maskinhall om ca 7,5 x 15 meter samt ett stort växthus om ca 9 x 29 meter som ger dig fantastiska odlingsmöjligheter. Nuvarande ägare har även hela 3 000 jordgubbsplantor som ingår i köpet på markerna runt om.

Huset har renoverats under 2018 då man bl.a tilläggsisolerade och satte upp ny fasad, bytte ut elen och fixade skorstenen. Här finns charmiga detaljer som ger en mysig atmosfär, vad sägs om järnspis i köket som sprider en skön värme, trägolv och timmerväggen som återfinns både i vardagsrum och groventré. Man har även moderniserat och satt in ett härligt skjutparti i köket som släpper in ett fint ljus, gjort i ordning tvättstuga och ett helkaklat badrum.

En chans för dig som inte bara söker ett mysigt hem utan även vill kunna odla och kanske ha lite små djur gående runt om.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
14 104 kr/år
Tomtarea
3.4100 ha
Rum
3 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
VARBERG LINGOME 5:3
Objekttyp
Gård
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Varberg

Denna gård på Kvarnviksvägen såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Kvarnviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad