Sandlyckevägen 20 / Skällåkra / Väröbacka / Varberg

Ett litet paradis med vacker havsutsikt och utsikt mot fyren i Bua

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
78/50 kvm
Driftkostnad
39 706 kr/år
Tomtarea
1 357 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sandlyckevägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Sandlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skällåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Sandlyckevägen 20, där är vi lyckliga att vi kan bjuda in dig på visning! Läget får tala för sig självt. Utöver det en trädgård med massa gott och ätbart, liten porlande damm, växthus med vinrankor, odlingslådor, hönsgård mm. Isolerad friggebod med altan till gästerna. Stugan är om och tillbyggd och har även en källare om ca 50 kvm. Tomten är inhängnad. Närhet till badplats vid Vidhöge, Båle Strand eller klippbad runt om i Värötrakten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.