Dalgången 6

Dalgången 6

Slutpris

1 305 000 kr


Våxtorp— Laholm

Dalgången 6


Slutpris
1 305 000 kr

Våxtorp— Laholm

Trivsam familjevilla i Våxtorp!

NYTT LÄGRE PRIS! På lugnt och trivsamt läge i Våxtorp kan vi nu presentera denna familjevilla i 1,5-plan! Nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar under sina år i huset och underhållit det väl. I dagsläget erbjuds 3 st sovrum vilket enkelt kan bli 4 om så önskas, 2 på entréplan och 2 på övre plan där båda våningsplanen har ett badrum vilket är en stor fördel. Köket är fräscht och ligger i anslutning till vardagsrummet. Härifrån nås även ett inglasat uterum och altandäck i söderläge. En stor uppfart leder till en carport som är vidbyggd med huset. Stor trädgård på baksidan med bra plats för aktiviteter eller odling :)

Med närhet till skola och förskola på ett mycket trevligt läge på Dalgången 6 skapar detta ett tillfälle för barnfamiljen! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
51 426 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Dalgången såldes av oss 2024-07-18. Se alla våra försäljningar i Våxtorp samt även på Dalgången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.