Lienvägen 16

Lienvägen 16

Slutpris

9 600 000 kr


Åre

Lienvägen 16


Slutpris
9 600 000 kr

Åre

Villa med potential i Åre by!

Nu finns chansen att bli ägaren till denna fastighet som ligger med gångavstånd till allt som Åre by erbjuder! Villan som i dagsläget inrymmer två lägenheter, men möjlighet till tre, kan med lite snickarglädje bli en stor familjevilla i två plan och ett sovloft. Här finns också ett varmbonat garage i souterräng.

Den östra lägenheten på ca 40 kvm som ligger en våning upp inrymmer allrum/kök i öppen planlösning, badrum, ett sovrum och sovloft. "Huvudlägenheten", som är på ca 75 kvm och ligger vägg i vägg med den första, måste totalrenoveras invändigt. Här har man påbörjat rivning av kök. Den lägenheten inrymmer två sovrum, allrum med utgång till balkong i sydväst läge, kök/matplats och badrum. En trappa leder ner till källarplanet direkt när du kommer in och där når man ett badrum med bastu, tvättstuga, separat toalett, garaget med plats för 1 bil, matkällare och flera förrådsutrymmen.
I souterrängen finns en del som säljaren använt för gäster och den inrymmer en sovavdelning, ett pentry och en samvarodel samt en separat toalett. Tillgång till dusch/bastu i den bakre delen av huset. Här finns också husets bergvärmepump och den extra varmvattenberedaren på 500 liter.
Säljaren kommer att byta bergvärmepumpen.
På baksidan av huset finns en nyuppsatt friggebod för förvaring/snickarbod, och ett litet trädäck , där man kan njuta av eftermiddagssolen.

Fastigheten kommer att besiktigas och försäkras mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp"!


Boarea/biarea
133/36 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Tomtarea
1 248 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-16

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Lienvägen såldes av oss 2021-09-16. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Lienvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.