Sahlins väg 7A / Åre by / Åre

Kanonläge i centrala Åre!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 600 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sahlins Väg såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Sahlins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga lägenhet i Åre by med direkt närhet till nöjesliv, restauranger, kommunikationer och ca 400 m till närmsta backe/lift. Lägenheten har två sovrum, kök/allrum med burspråk. Badrum med golvvärme och klinker. Till föreningen hör gemensam bastu för dam & herr i grannhuset. Perfekt boende för den som vill ha närhet till allt vad Åre by erbjuder!

Möbler och inventarier ingår och lägenheten ligger på uthyrningsavtal med Skistar och ger mycket bra intäkter. Möjlighet finns att även hyra ut den under sommartid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.