Sahlins Väg 14B / Åre centrum / Åre

Optimalt läge mitt i byn med närhet till allt!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 900 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sahlins Väg såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Sahlins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga övervåning i brf Torvtaket med två sovrum, kök/allrum/matplats i öppen planlösning samt badrum. Hörnlägenhet med utsikt västerut! Titta ut genom sovrumsfönstren och där ligger den vackra Åre gamla kyrka.

Lägenheten ligger med ett perfekt läge i centrala Åre med tågstation, affärer och restauranger inom gångavstånd. Åre Bergbana och skidåkningen är bara ett par minuter ifrån. Passar såväl skidåkaren som för barnfamiljen och för de som vill ha Åres hela utbud runt knuten!

Lägenheten är fri från uthyrningsavtal och säljs med en del möbler och inventarier. Föreningen tillåter ej juridiska personer som köpare. Stabil förening med en låg belåning och en aktiv styrelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.