Tegefjäll Mellanalpen 14 D / Tegefjäll / Åre / Nyproduktion

Sista lägenheten i Mellanalpen!

Slutpris
2 990 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 253 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tegefjäll mellanalpen såldes av oss 2019-01-02. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på tegefjäll mellanalpen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegefjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva den sista nyproducerade takvåningen, kommer att stå klar första kvartalet 2019!

Vill du köpa en lägenhet nära skidbackarna med hög standard, stilrena materialval samt bra planlösning så passar denna lägenhet i Mellanalpen dig perfekt. Njut av en makalös vy över Åreskutan, sjön och Renfjället, gott om utrymme och ett perfekt läge. Perfekt för den större familjen med tre sovrum, två badrum, varav det ena med dusch och bastu, samt ett stort härligt allrum/kök i öppen planlösning och öppet upp i nock.

Samma höga standard som tidigare etapp, vilken innebär vattenburen golvvärme i samtliga rum, boen 1-stavs parkettgolv samt kakel och klinker i våtutrymmen och entré. Här finns även goda intäktsmöjligheter genom uthyrning via Skistar.

Tillträde är beräknat till 2019-01-31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration